eXtraBRINGA BALATONFÜRED
Cím: 8230, Balatonfüred Tagore sétány (Silver Resort Hotel mellett) 

eXtraBRINGA BALATONFÜRED
"Kétkerekű élménytúrák Balatonfüreden"

 

Tagore-sétány (Silver Resort Hotel mellett)
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc u. 6.
E-mail: koncz.aron@extrabringa.hu
Tel.: +36 20 972 8312

Web: www.facebook.com/ExtraBringaFured
Web: www.extrabringa.hu


Várunk mindenkit szeretettel Balatonfüredre egy világújdonságnak számító, aktív kikapcsolódásra!

Nem a szokványos kétkerekű túrázásra invitálunk Téged, hanem valami újszerűt, valami eXtrát kínálunk. Olyan felejthetetlen élményben lesz részed, mely garantáltan kikapcsol és egyben maradandó emlékekről gondoskodik. Mindenkinek ajánljuk az eXtraBringa élményét!


Kétkerekű élményszolgáltatásunk az eXtraBringa többféle, igazán izgalmas program keretében mutatja meg Balatonfüredet és környékét. Különböző hosszúságú és nehézségű túráink közül mindenki megtalálja magának a leginkább testhezállót.


Gépeink használata gyorsan és könnyedén elsajátítható mindenki számára, így nőknek-férfiaknak, gyerekeknek-időseknek egyaránt biztonságos elektromos közlekedési eszköz. Az eXtraBringa nem minősül járműnek, így annak használatához nem szükséges jogosítvány. Szakképzett túravezetőink segítséget nyújtanak a kényelmes és biztonságos betanulásban, majd tanpályánkon történő egyéni gyakorlást követően indulunk neki felfedező sétánknak illetve túránknak.

Figyelmetekbe ajánljuk honlapunkat, a www.extrabringa.hu –t, és kövessetek minket nyomon itt a Facebookon, hogy mindig időben értesüljetek az aktualitásokról, újdonságokról és játékokról!


Túrázz velünk a Balaton fővárosának páratlan szépségű kincsei között!!!


Füredi korzózás 2990 Ft/fő (~30 perc)
Kiserdei terepezés 5990 Ft/fő (~60 perc)


Balaton-eXtra: egyéni igények alapján egyedi programok és túrák a Balaton környékén bázisunkon vagy kitelepüléssel (legény- és leánybúcsúk, esküvők, csapatépítések, tréningek, családi rendzvények, stb.)


MAKE TOURS WITH US AROUND THE TREASURES
OF THE CAPITAL OF LAKE BALATON 
FÜRED PROMENADE 2990 Ft/person - 30 min
OFF-ROAD IN KISERDŐ 5990 Ft/person - 60 min 
BALATON-eXtra: INDIVIDUAL PROGRAMS AND TOURS AROUND BALATONEseménynaptár

Balatonfüredi galéria