Royal Balaton Golf & Yacht Club
A Balaton első, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas, mediterrán hangulatú, 18 lyukú golfpályája csodálatos környezetben várja a golf szerelmeseit. A világszerte elismert építész, Hans-Georg Erhardt tervei alapján 67 ha-on, 30 000 m2 vízfelület kialakításával, épült golf¬pálya a minőségi kikapcsolódás új dimenzióját hozza a Balaton partjára.

Név: Royal Balaton Golf & Yacht Club
Cím: 8242 Balatonudvari, Vászolyi utca
Tel.: +36 87 549 200 Fax: +36 87 449 024
E-mail: royal@balatongolf.hu
Web:www.balatongolf.hu


A golfpálya bemutatása

A Balaton első, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas, mediterrán hangulatú, 18 lyukú golfpályája csodálatos környezetben várja a golf szerelmeseit. A világszerte elismert építész, Hans-Georg Erhardt tervei alapján 67 ha-on, 30 000 m2 vízfelület kialakításával, épült golf¬pálya a minőségi kikapcsolódás új dimenzióját hozza a Balaton partjára. A változatos vonalvezetésű pálya páratlan természeti környezetben, Tihany szomszédságában, Balatonudvari és Örvényes között terül el, lélegzetelállító panorámát nyújtva a Balatonra.
Négy pályaszakasz erdővel övezett, a táj szépségét dísztavak, nádasok, és szőlők emelik. A pálya határos a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkkal, valamint magában foglalja a természetvédelmi területnek minősített örvényesi kőbányát is, melyet körbejátszhatnak a golf szerelmesei.


Balatoni klubélet

A Royal Balaton Golf & Yacht Club tagsági rendszere segítséget nyújt üzleti és baráti kapcsolatok kialakításához, ápolásához, miközben a szabadidő eltöltésének is kellemes és tartalmas formáját biztosítja. 
Céges, családi, magán és ifjúsági klubtagsággal mindez kedvezményesen megvaló¬sítható. 
Klubtagjaink korlátozás nélkül használhatják golfpályánkat, egyedi kedvezményekben részesülnek szolgáltatásainkból. Klubtagjaink 14 éves kor alatti gyermekei és unokái számára - szülői felügyelet mellett – díjmentes golfozási lehetőséget nyújtunk. 
Szponzori megállapodás keretében Önnek arra is lehetősége van, hogy egy-egy pályaszakaszunk névadójává váljon. Szeretné családi, baráti vagy üzleti rendezvé¬nyeit csodálatos balatoni panorámával bíró impozáns környezetben megvalósítani? Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken és mi elkészítjük Önnek az exkluzív, személyre szabott árajánlatunkat.


Tanfolyamaink

A Royal Balaton Golf & Yacht Club Golfakadémiája kezdő és haladó játékosaink részére számos – akár videós elemzést is magába foglaló – oktatási programot kínál. Játékosaink tudásszintjüknek és egyéni igényeiknek megfelelően választ-hatnak tanfolyamaink és egyéni oktatási ajánlataink közül.


Rendezvényeink
Céges rendezvényeink, csapatépítő programjaink kiváló alkalmat biztosítanak, hogy Ön megjutalmazza legfontosabb ügyfeleit, építse személyes és üzleti kapcsolatait, valamint elkápráztassa golfozó és nem-golfozó vendégeit egyaránt.


VersenynaptárEseménynaptár

Balatonfüredi galéria