Sport Yacht Kft
Sport Yacht Hajózási és Szolgáltató Kft.

Sport Yacht Hajózási és Szolgáltató Kft.
Cím: H-8226 Alsóörs
Tel.: +36-30/956-53-30
Fax: +36-87/447-012
e-mail: info@sport-yacht.hu
www.sport-yacht.hu


Hajóink között megtalálható a könnyen kezelhető túra vitorlás, amely kiválóan alkalmas egy kellemes hétvége eltöltésére a családdal, vagy a barátokkal, valamint a sportosabb, versenyzésre is alkalmas hajó.
Amennyiben Ön nem rendelkezik vitorláshajó vezetéséhez szükséges képesítéssel, illetve tapasztalattal, úgy a balatoni és tengeri vitorlázásban is nagy gyakorlatot szerzett munkatársaink állnak rendelkezésére.
A Silver Resort Hotel egy modern négycsillagos wellness és konferencia szálloda, saját kikötõvel, egész éves nyitvatartással.
A komplexum Balatonfüred parti városrészének központjában, a Tagore sétány és a hajókikötõ, valamint a reformkori városrész közvetlen szomszédságában, a vízparton nyújt minden igényt kielégítõ szolgáltatást az aktív pihenésre és üdülésre vágyóknak, a vitorlázás szerelmeseinek.
A szálloda közvetlenül a vízparton helyezkedik el. A szállodához tartozó saját vitorláskikötõben horgonyoznak charterhajóink. Stégünktõl néhány lépésre, a hotel belsõ udvarában kávézók, bárok, fagylaltozó, borszaküzlet, játékbolt, ajándékbolt várják az ide látogatókat.

Eseménynaptár

Balatonfüredi galéria