Flamingó Wellness és Konferencia Hotel****
Cím: 8230 Balatonfüred, Széchenyi út 16-18. Tel.: +36 87 688 100 E-mail: flamingo@flamingohotel.hu Weboldal: www.flamingohotel.hu

Flamingó Wellness and Conference Hotel ****
Address: 8230 Balatonfüred, Széchenyi út 16-18.
Tel.: +36 87 688 100
E-mail: flamingo@flamingohotel.hu
Web: www.flamingohotel.huA Flamingó Wellness és Konferencia Hotel **** nem csupán egyedi balatoni környezetével, festői panorámájával, hanem kivételes vizivilágával, kültéri és beltéri élménymedencéivel, szaunakomplexumával, gyermekbarát szolgáltatásaival várja a testileg és lelkileg felfrissülni vágyó vendégeket. A szálloda körbefonja a csodálatos, zavartalan balatoni tájat, biztosítva az idelátogató vendégek részére a nyugalmat, a felhőtlen pihenést és kikapcsolódást.


A hotel 2007 óta működik, folyamatosan bővült és fejlődött, követve a mai egyéni és üzleti igényeket. A szálloda közvetlen a Balaton partján, a város festői sétányától és a mólótól pár lépésnyire található.
A több mint 4000 m2 területen elhelyezkedő luxus kialakítású wellness részleg, gyermek, baba- és felnőtt élmény medencéivel, szaunaparkjával, kültéri vizivilágával, csendes pihenőtereivel, saját vitorlás kikötőjével és füves-homokos vízparti strandjával a maga nemében egyedülálló.

181 elegánsan berendezett, légkondicionált szoba, köztük családi, luxus- és exclusive lakosztályok felülmúlhatatlan panorámával és kényelemmel kényeztetik az ide látogatókat.

Konferencia termeink (5 db.) minden mai modern igénynek megfelelnek, üzleti partnereink egyéni igényeihez alkalmazkodva biztosítjuk a technikai berendezéseket.

A sportolni vágyók számára szállodánk a legmodernebb kardio- és fittnessgépekkel felszerelt edzőtermet kínálja, valamint a környék számtalan egyéb sportolási lehetőségeket rejt. ( lovaglás, tenisz, vitorlázás, biciklitúrák )
Célunk, hogy Ön és szerettei szállodánkban felejthetetlen élményekkel gazdagodjon és kikapcsolódjon a mindennapok forgatagából a nálunk töltött idő alatt.


Eseménynaptár

Balatonfüredi galéria