Omega koncert

Omega koncert

55 éves a legendás zenekar.

Az Omega több tekintetben is úttörőnek számít a magyar könnyűzene történetében. 1968-ban elsőként jelent meg önálló albuma Magyarországon. Az 1969-es 10000 lépésé volt az első kinyitható lemezborító, az album zenei anyagából pedig elkészült az első önálló tévéshow, a Tízezer lépés – Omega Show. 
Az együttes elsőként jutott ki az Egyesült Királyságba, a magyar együttesek közül nekik volt a legtöbb eladott lemezük Magyarországon. Az Omega volt az első együttes, melyet a Magyar Állami Hangversenyzenekar kísért, valamint a magyar együttesek közül az Omegának volt először digitális stúdiója. Elsőként jelent meg CD-je és DVD-je. 
Az Omega tagjai léptek fel elsőként egységes színpadi ruhában és az együttes koncertjein használtak először füstgépet, lézershow-t, valamint a látványelemek kiegészítésére kivetítőt. Az együttesben olyan legendák zenéltek mint Somló Tamás, Presser Gábor, Kóbor János, Benkő László és még sokan mások.


Jegyek itt kaphatók valamint a helyszínen, a koncert kezdete előtt egy órával. Elővételben: 4900 Ft, a helyszínen: 5500 Ft. Helyfoglalás érkezési sorrendben!

További információ

  • Helyszín: Balaton Szabadidő Központ
  • Helyszín címe: Balatonfüred, Horváth Mihály utca
  • Időpont: 2017-12-19 19.00

Eseménynaptár

Balatonfüredi galéria