Levendula Expressz

Jegyvásárlás


Időpontváltozás!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves utasunkat, hogy az idei évben tapasztalt extrém időjárásra való tekintettel a levendula korábban virágzik, ezért a Levendula Heteket korábban tartják meg.

A „Szedd Magad!” akció így hamarabb, 2018. június 15-én kezdődik és a készlet erejéig, de legkésőbb 2018. június 22-ig tart. Ezért a Levendula Expressz 2018. június 23-ra tervezett időpontja megváltozik.

Vasúttársaságunk - a fenti információk alapján - a Levendula Expressz nosztalgia utazás időpontját 2018. június 16-ra módosítja.

A fakultatív programokat az új időpontban is az eredeti terveknek megfelelően tartjuk meg.

Levendula Expressz

2018. június 16.

 

A hangulatos nosztalgia személykocsikból összeállított szerelvényt az északi-parti vasútvonal „királya” a Nohab dízelmozdony vontatja.  A végállomás Balatonfüred, ahol egyéni programokra nyílik lehetőség. Balatonfüred és Tihany között fakultatív busztranszfert biztosítanak. Az utasok részt vehetnek Tihanyban a Levendula Hetek "Szedd magad!" akciójában. Az oda- és a visszaúton meglepetésekkel kedveskednek a vendégeknek. A vonat étkezőkocsijában finom ételek és italok fogyaszthatók.

Bővebb információ: www.mavnosztalgia.hu

link: http://www.mavnosztalgia.hu/hu/programs/show/887


Eseménynaptár

Balatonfüredi galéria